Admin مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 448 امتياز: 60 تشکر کرده: 10 تشکر شده 15 بار در 14 پست
محل سكونت: کرمانشاه
ارسال شده در: جمعه، 17 آبان ماه ، 1387 16:45:43 موضوع مطلب: آموزش ساین کردن فایلها(مهم)
با اتفاقاتی که افتاد و سایت symbian-signed مدتی تعطیل بود و بعد از آن فقط اجازه ساین کردن محدود و پولی برنامه ها رو مهیا کرد گروه های کرکر که اکثرا برنامه های کرک شده توسط اونها به دلیل دستکاری در سورس برنامه ها و از بین رفتن ساین عمومی که توسط شرکت مادر انجام میشد نیاز به ساین داشت دست به کار شدند و طی ماههای اخیر راههای متعددی برای عبور از سد ساین کردن ارائه شد.
من سعی میکنم ساده ترین راه رو اینجا بگم که دوستان از ساین کردن فرار نکنند و مدام درخواست ساین داده نشه.
که در همین بخش قرار داره اعلام می کنید تا ظرف حداکثر 5 روز فایلهای cer و key از طریق سایت یکی از گروههای کرکر معروف چینی یعنی OPDA آماده بشه ( توضیحات بیشتر در همون تاپیک )
خب بعد از اینکه آماده شد کار سختی در پیش ندارید به دو طریق میتونید عمل کنید.
این راه که خیلی هم ساده هست در صورتی امکان پذیره که شما net. رو در سیستم نصب شده داشته باشید تا برنامه ای که معرفی میکنم اجرا بشه.
( signsis.exe ) رو و برنامه رو اجرا می کنید و در هر قسمت مطابق شکل مورد مربوط به خودش رو با browse انتخاب می کنید ( توضیح اینکه در فیلد اول signsis.exe که دانلود کردید قرار میگیره ) حالا هر چند برنامه ای که خواستید می کشید و در کادر برنامه میندازید ( drag & drop ) و همه رو با هم در کمترین زمان ساین می کنید.
خب ساین به همین سادگی امیدوارم استفاده کرده باشید و ساین کردن براتون یک تفریح بشه !
Admin مدیر کل سایت وضعيت: آفلاين 10 فروردين ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 448 امتياز: 60 تشکر کرده: 10 تشکر شده 15 بار در 14 پست
محل سكونت: کرمانشاه
ارسال شده در: دوشنبه، 2 دي ماه ، 1387 20:15:58 موضوع مطلب:
دوست عزیز شما باید کد خودتون رو در تاپیک دريافت فايل Certificate
اعلام می کردید اما به هر حال بنده کد شما رو ثبت کردم و در روزهای آینده فایل های شما در این آدرس ودر پست اول قرار خواهد گرفت
[/url]http://www.iranmy.net/ftopic-319-days0-orderasc-15.html&sid=c3f9777ca0efe4cab3c0c32117a4c6ba[url] _________________ (خلیج فارسی همیشه زنده است)